Föreläsning Specialsök

Föreläsning specialsök

Föreläsning Specialsök

 • Föreläsning Specialsök är det Jonas Eriksson är expert på. Dessutom har han stor erfarenhet av professionell hundträning med inriktning mot just specialsöket. Aktiv Nos erbjuder klubbar och andra sammankomster en föreläsning under lättsamma former med hjälp av PowerPoint-presentation och bilder från Jonas verklighet som professionell hundförare.
 • Hur får du en bättre specialsökhund?
  Aktiv Nos tror på att utbilda dig som hundförare, så att du sedan kan utbilda din egen hund. Med inlärningsteori, varvat med etologi och bilder från Jonas yrkesverksamhet de senaste 25 åren, får Ni en helhet av vikten i ledarskapets roll med Kenth Svartbergs modell, TSB, som grund.
  Vi kommer till Er. Vi tar med egen dator, projektor och duk.
  PowerPoint-presentationen är lättsam med mycket bilder. Denna presentation har fått många beröm bland åhörare som sagt att de efter föreläsningen fått nya idéer och kunskaper i hur de ska utveckla sin relation med sin hund.
ni bestämmer
 • Antalet gäster bestämmer Ni. Det är er lokals storlek som begränsar era möjligheter att ta in betalande åhörare. Vårt pris är detsamma.
  Fokus ligger på ditt ledarskap och hur du skapar den fina kontakten i vardagen. Vidare tittar vi på klickerträning, markeringsträning av RÖD KONG, förstärkning, kedjning, förväntanslycka. Men även de viktiga grunderna som utsläckning av felbeteenden, söklust, sökstrategi, sökstruktur med mera tar vi upp.

Jonas har massor av rutin och erfarenhet av specialsökets alla nyanser och alla frågor är välkomna. Han jobbar aktivt som specialsökhundförare med inriktning på vapen/narkotika/sedlar/personspår. Detta har han gjort på heltid sedan 1994. Jonas började med patrullhundtjänst vilket han höll på med fram till 1999. Därefter har han jobbat med specialsökhundarna. Hans Inriktning har varit vapen/narkotika/sedlar samt spår efter person.
Jonas har stor rutin av föredrag på brukshundklubbar, företag, myndigheter, Rotaryklubbar mm.

3–4 timmar. Priset är 3000–4000 kr, beroende på plats och tid, inkl. moms. Detta betalas till Aktiv Nos bankgiro 5794-5701. Kvitto erhålles. Men givetvis går det även bra med en faktura.

Skåne, för enbart föreläsningar. Vid helgkurser på annan plats ingår denna föreläsning i kursen.

Läs vidare, genom att klicka på länken nedan:

/https://aktivnos.se/tjanster-aktiv-nos/detta-erbjuder-aktiv-nos/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.