Detta erbjuder Aktiv Nos


detta erbjuder Aktiv Nos
aktiv Nos

Välkommen till Aktiv Nos där vi erbjuder dig en ökad kunskap, om såväl din hund, som din egen betydelse vid hundhållning i allmänhet men vid hundträning i synnerhet. Du har kanske varit på vårt föredrag och insett att du med ökad kunskap kan ta dig och din hund till en ny, högre nivå. Vi finns i Malmö/Lundregionen.

Du vill aktivera din hund. Kanske vill du tävla med den, eller bara ha kul tillsammans. Alla är välkomna.
På kurs har vi alltid med oss hundarna, men de som inte “körs” just då får vänta i sin bil. Vi tittar på varandras hundar under vår ledning, man lär sig mycket av att se på hur andra tränar sin hund under instruktörsstyrd ledning.
Väder och vind styr val av plats men oftast i Skåne eller dess närhet. Vi har maximerat antalet hundar per kurs för att alla ska få ut så mycket som det går. Vill du anmäla din sambo/make/maka som extraförare så går det bra ändå, det är bara hundarna som är maximerade! En mindre summa tillkommer då till anmälningsavgiften. Detta är väl investerade pengar om ni tänkt att båda ska träna hunden.

Köp Jonas egenskrivna bok, Specialsökhunden, här som PDF, eller inbunden via diverse bokförlag. Vill du läsa mer om personspår så kan du köpa Jonas PDF-häfte här, läs mer genom att klicka på länken, Spårhund

Få inspiration från foton och videos under fliken “Inspiration”. Gå in på Instagram/aktivnos eller Facebook/aktivnos och se massor av bilder, videos samt massor av information om hundträning med mera.

hyra av en bra sökmiljö, klicka på länken:

/https://www.sturuphundcenter.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.