Boken Specialsökhunden, 2:a upplagan.


Specialsökhunden

Boken, som jag valt att kalla Specialsökhunden, har fått väldigt bra kritik från många. “Informativ, lättläst och många uppslag för att utveckla samspelet mellan dig och hunden”. “Bästa boken jag läst”

Jonas som har skrivit boken har 30 års erfarenhet av professionell specialsöksdressyr och praktisk verksamhet. Därför vet han vad som fungerat innan, och vad som numera har en bättre inlärningseffekt. Sedan första upplagan har det tillkommit 20 sidor med varierande ämnen som ofta missas i hundägande. Ledarskap, fostran, skvallerträning i hantering av reaktiv hund med mera.

röd Kong classic medium

Den nya formen av hundsport, kallad “Specialsök”, är under stark framväxt i Sverige. Svenska brukshundklubben har bestämt att hundarna ska leta efter etiketten röd Kong Classic. Den här boken ger dig massor av tips och kunskap för att få en bättre specialsökhund, hur du ska göra och därmed få en bättre söklust och en mer stabil passiv och påvisande markering. Etologi och dressyrlära med fokus på positiv förstärkning och utsläckning av felbeteenden är därför bokens ledord.

Bilderna är från vår verksamhet, träning samt diverse beslag. Vill du träna in andra etiketter? Inga problem, du kommer kunna träna in nästan vad du vill när du kan grunderna. Vägglöss, mögel, kantareller, eukalyptus? Samma principer!

Vill Du bara umgås med hunden? Här får du massor av kunskap för att bättre förstå din hund, och den dig!

Pris för PDF: 180 kr.

Pris för fysisk bok direkt från Jonas: 195 kr.

Betala till Swish på nr 1236484372, eller via mitt bankgiro: 5794-5701.

Enklast väljer du att gå in på “Betalning” högst upp och fyller i dina uppgifter.


Boken, i form av PDF-fil,passar bra i din dator, läsplatta men går även att läsa i en mobil. 185 sidor. Nya sidor har tillkommit. Ledarskap/fostran/utbildning/kunskap/Grit/tid, passivitet, skapa motivation, funktionslydnad, skvallerträning, koppeldragandet med mera. Fler sidor till lågt pris.
Om du vill köpa den som “en riktig bok”, 2:a upplagan, så köper du den i bokhandeln eller via Vulkanmedia, (länk nedanför), Adlibris, Bokus m fl sidor.

Vi kan sälja boken direkt till dig om du kommer till Malmö, pris 195 kr som betalas med Swish på plats. Kvitto erbjuds. Skriv ett mail till oss för direktkontakt och överenskommelse om tid och plats. Mail: aktivnosk9@gmail.com

“bättre än bibeln”, “perfekt som uppslagsbok vid hundträning”, “bästa träningsbok jag läst”, ( Positiv feedback från köpare)

Mitt bokförlag: https://www.vulkanmedia.se https://www.vulkanmedia.se


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.