Privat hundtränare Malmö

Privat hundtränare Malmö

Privat hundtränare Malmö
Godis ur hand
privat hundtränare malmö

Jonas Eriksson är en privat hundtränare och aktiv som professionell hundförare med inriktning mot specialsök och personspår vid Polisen. Han är utbildad instruktör för Polisens tjänstehundar och har sedan 1994 jobbat heltid med detta.

Aktiv Nos vill hjälpa dig och din hund att få en bättre relation genom att lära just dig hur du ska bli en bättre hundägare genom att visa din hund rätt signaler och att just du ska vara hundens “resurs”, inte genom muta med godis och bollar utan att du som person är den som hunden ser upp till och vill vara med. Drar din hund i kopplet? Gör din hund utfall mot andra hundar? Klicka på länken “Problemhund i Malmö och Skåne” längre ned.

Privat hundtränare Malmö – Kanske vill du aktivera din hund med att söka efter något kul, men vet inte hur du ska börja. Klicka på länken för att komma till min sida om Specialsöket:

Specialsök

Kanske du vill lära din hund att spåra – följa efter vittringen där en person har gått en stund innan, men vet inte hur du ska börja. Klicka på länken för att komma till min sida om personspår:Spårhund

Kanske har du och din hund något som Ni upplever som ett problem. Exempelvis: Koppeldrag, skäller på andra hundar, jaga kaniner och katter, skäller i bilen, med mera. Din hund vet inte att den gör fel och det är din uppgift att lära hunden rätt beteende.

Klicka på länken nedan för att komma till vår sida om problemhunden:

/Problemhund Malmö och Skåne

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.