Aktiv Nos

AKTIV NOS

kurser och privatlektioner i hundträning i Malmö och Skåne
Aktiv Nos
Fubbick tittar mot en lampa som är laddad med en etikett

Aktiv Nos erbjuder dig och din hund kurser och privatlektioner i hundträning i Malmö och Skåne. Vi kan även hålla helgkurser i södra Sverige efter överenskommelse. Jonas Eriksson är en professionell hundförare och instruktör med en aktuell och gedigen grund. Främst inom specialsöket och spår efter person. Han jobbar fortfarande 100 % i yttre tjänst inom Polisens specialsökhundgrupp i region syd.

är alla välkomna till aktiv nos?
Alla har någon gång varit nybörjare! Även en som vunnit VM! Jämför inte dig själv som ny hundägare med en som tränat hund på hög nivå under en massa år. Men det fina i detta är att Du är lika mycket värd ändå! Våga hör av dig om du har något problem. AKTIV NOS lovar att vi ska hjälpa dig och din hund till en bättre kommunikation.
VI SER OFTA ATT HUNDEN ÄR FIXERAD AV LEKSAKEN / GODISET MEN ATT DU SOM HUNDÄGARE INTE SES SOM EN RESURS AV DIN HUND. VI HJÄLPER DIG ATT ÖKA DITT VÄRDE HOS DIN HUND.

MED ÖKAD KUNSKAP KOMMER DU BÄTTRE KUNNA PRATA MED DIN HUND. HUNDEN KOMMER ÄLSKA DIN NYA OCH TYDLIGA STIL OCH DU KOMMER TYCKA ATT DIN HUND BLIVIT “SMARTARE”.

Gå upp och klicka på “Tjänster” och välj sedan en av många underflikar där du kan läsa vidare. Du betalar inget förrän efter en utförd lektion.

Läs vidare i våra andra sidor under “Tjänster”.

Snabblänkarna nertill kan du klicka dig vidare direkt till rätt plats.

Hundkurser

/Privat hundtränare Malmö

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.