Privatlektion

 • Alla hundägare är välkomna att kontakta mig. Är du helt nybörjare eller en mer avancerad dressör som önskar hjälp på vägen, maila mig så ser vi ifall jag kan vara till hjälp för dig och din hund.

  I dessa coronatider är det många nya hundägare som önskar få hjälp med sin nya familjemedlem men all kursverksamhet på brukshundklubben ligger nere för tillfället, och skulle det anordnas någon kurs så blir dessa fort fullbokade. En timmes enskild hjälp kan ge dig och din hund massor av hjälp. 

  Jag erbjuder privatlektioner för alla hundägare.Vill du få odelad uppmärksamhet för dig och din hund? Vill du börja med lydnad/spår/sök eller få hjälp med något problem?

 • Vill du ta dig och din hund till en högre nivå i söklust och markering av ett preparat, exempelvis Kong Classic?
 • Vill du få hjälp med inklickning av din hund?
 • Vill du träna in upptag i spår? Spåra i terräng eller tätort? Är ni 2--3 st? Maila mig för prisförfrågan.

 

   Maila mig för en överenskommelse om tid och plats, inom Malmö/Lund. (Utanför detta område måste jag även ta ut körersättning).


   PRIS: 500 kr för 1 timme. Bokar du 2 timmar så kostar andra timmen 400 kr, tredje timmen 300 kr.

(bokar du tre timmar så kostar det alltså 1200 kr), inkl. moms. Detta gäller för en person. Vid flera personer samtidigt så är priset 500 kr/timme.

Swish till 12345 52 865 eller bankgiro 5586-5331 i efterhand.


 • Jag använder mig av modern inlärningsteori som bland annat kallas "positiv förstärkning" och utsläckning av felbeteenden genom att inte kedja för långt. Allt går ut på att träna hunden på dess villkor för att den ska vilja göra det vi vill, av egen vilja, och inte för att vi kräver det.


 • Jag skiljer noga på rollen som ledare och som dressör, vilket tyvärr ofta förbises med dåliga resultat som följd.


 • Klickerträning? Är du osäker på hur du ska göra? Boka en timme hos mig så ska vi lära hunden, och framför allt dig, hur du ska göra, och varför.Positiv förstärkning