SPECIALSÖKHUNDEN

Boken har fått väldigt bra kritik från många, "informativ, lättläst och många uppslag för att utveckla samspelet mellan dig och hunden".

Jag som har skrivit denna bok har 25 års erfarenhet av professionell specialsöksdressyr och praktisk verksamhet. Jag vet vad som fungerar i verkligheten, och vad som inte gör det. En ny form av hundsport är under stark framväxt i Sverige. Den kallas "Specialsök" och använder etiketten Kong Classic. Denna bok ger dig massor av tips och kunskap för att få en bättre specialsökhund, med bättre söklust och en stabil passiv och påvisande markering. Etologi och dressyrlära med fokus på positiv förstärkning och utsläckning av felbeteenden är bokens ledord. Bilder från min verksamhet, träning samt diverse beslag. Vill du träna in andra etiketter? Inga problem, du kommer kunna träna in nästan vad du vill när du kan grunderna. Vägglöss, mögel, kantareller, eukalyptus? Samma principer!

Vill Du bara umgås med hunden? Här får du massor av kunskap för att bättre förstå din hund, och den dig!


  • Pris 170 kr. Betala till Swish på nr 1236484372, eller via mitt bankgiro: 5794-5701. Meddela mig i ett mail här nedan.
  • Boken, i form av PDF-fil,passar bra i din dator, läsplatta men går även att läsa i en mobil. 164 sidor.
  • Om du vill köpa den som "en riktig bok" så köper du den i bokhandeln eller via Vulkanmedia, Adlibris, Bokus m fl sidor.
  • Boken finns åter i handeln att beställas. Några förändrade bilder, annars är den identisk med 1:a upplagan.
  • Jag kan sälja boken direkt till dig om du kommer till Malmö, pris 180 kr som betalas med Swish på plats. Kvitto erbjuds. Skriv ett mail till mig för direktkontakt och överenskommelse om tid och plats. Mail: aktivnosk9@gmail.com


  • "bättre än bibeln", "perfekt som uppslagsbok vid hundträning", "bästa träningsbok jag läst", ( Positiv feedback från köpare)
 
 
 
Jag vill beställa boken och kommer att betala 170 kr till Swish,1236484372. Maila mig om ditt köp, jag svarar och bif. PDF-filen.