SPECIALSÖKHUNDEN

Du vill få en bättre kontakt med din hund. Du vet inte riktigt varför din hund inte förstår dig. Du vill få en glad och engagerad hund.

Jag som har skrivit denna bok har 25 års erfarenhet av professionell specialsöksdressyr och praktisk verksamhet. Jag vet vad som fungerar i verkligheten, och vad som inte gör det. En ny form av hundsport är under stark framväxt i Sverige. Den kallas "Specialsök" och använder etiketten Kong Classic. Denna bok ger dig massor av tips och kunskap för att få en bättre specialsökhund, med bättre söklust och en stabil passiv och påvisande markering. Etologi och dressyrlära med fokus på positiv förstärkning och utsläckning av felbeteenden är bokens ledord. Bilder från min verksamhet, träning samt diverse beslag. Vill du träna in andra etiketter? Inga problem, du kommer kunna träna in nästan vad du vill när du kan grunderna. Vägglöss, mögel, kantareller, eukalyptus? Samma principer!

Vill Du bara umgås med hunden? Här får du massor av kunskap för att bättre förstå din hund, och den dig!


  • Priset är 170 kr som du köper här i webbshoppen eller swishar. Vid swish fyll i meddelanderutan och skicka det samt skriv samma namn som i Swishen, så mailar jag PDF-boken till dig. (Jag har skyddad ID. Detta "namn" står som mottagare i swishen. Bli inte orolig, det är som det ska).


  • Boken, i form av PDF-fil,passar bra i din dator, läsplatta men går även att läsa i en mobil. 164 sidor.
  • Om du vill köpa den som "en riktig bok" så köper du den i bokhandeln eller via Adlibris, Bokia m fl sidor.


  • "bättre än bibeln", "perfekt som uppslagsbok vid hundträning", "bästa träningsbok jag läst", ( Positiv feedback från köpare).
 
 
 
Jag vill beställa boken och kommer att betala 170 kr till Swish,0730988834 Glöm ej att meddela mig via mail.
 
 

Mina sociala medier, Aktiv Nos, visar bilder och videos med massor av bra information.

Jag har F-skattebevis

Copyright © Alla rättigheter förbehållna